Zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubdrive donderdag 29 juli

We begonnen vanavond met het teleurstellende aantal paren van 10 en dat is dit jaar echt een dieptepunt. Wedstrijdleider was Ed Philipsen. Het werd een monsterzege voor Paul Custers en Maarten Leopold die maar liefst 69,27% scoorden. De tweede plaats was er voor Ella Deusings en Rob Geenen met een kleine achterstand van 16%. 53,13% was hun gemiddelde. Derde en vierde gedeeld werden Helena Werker  en Anne Goltstein en Marij Arts en Hanny Gommans met 52,60%. Tenslotte was er de vijfde plaats voor Yvonne Bijsmans en Elly Adams met 48,96%.

"Live" Clubdrive 27 juli

Na afloop van de algemene ledenvergadering was er gelukkig nog genoeg van de avond over om, onder het genot van het rondje van de terugtredende voorzitter, te bridgen. Onder leiding van wedstrijdleider Harry Dabekaussen gingen 27 paren, met een stilzit in de A-lijn, aan de slag. Helaas werd de pret na 4 ronden vroegtijdig beƫindigd door softwareproblemen met het NBB rekenprogramma. Elly en Henk Rhebergen wonnen goud met 68%, Harry Dabekaussen en Onko-Jan Gelling zilver met 67% en het brons was voor Marianne en Huub Porankiewicz (56%). In de B-lijn was het eremetaal voor Angelique Hinssen en Kay Huijnen (66%), Marijke en Harrie Logister (64%) en Ton van de Broek en Henri Giesen (60%). Door het geringe aantal beƫindigde spellen, dat per speler ook nog eens varieerde van 11 tot 16 spellen, is het niet zinvol om de uitslag door te sturen naar de NBB (geen meesterpunten dus).

"Live" Clubdrive 20 juli

Er waren dit keer 22 paren aanwezig en dat is altijd nog aan de matige kant te noemen. De A-groep kende wederom verrassende winnaars. Ella Deusings en Paul Hinssen kunnen het goud omhangen met de score van 58,96% en dat was maar een heel klein verschil met de 2e plaats van Anne Goltstein en Nellie Voesten die 58,75% scoorden. De derde plaats was net als vorige week voor Til Vandeberg en Natascha Souren met 56,67%. Ook in de B-groep werd de 60% net niet gehaald. Huub en Marianne Porankiewicz wonnen met 59,75% Anderhalf procent daarachter was de tweede plaats voor Angelique Hinssen en Marjan Specker met 58,17%. De derde plaats tenslotte ging naar Ger Spijkers die met mevr Tjwa 57,91% bereikten.klik hier om de uitslagen te kunnen zien.

Doordat we in groepen zijn gaan bridgen werken we niet meer met een maandgemiddelde.Beneden kunt u de uitslagen en de promoties en degradaties bekijken.In principe degraderen de laatste twee paren van de A en de B groep.

Klik hier voor de eindstand in juli van de butler competitie.
Klik hier voor de parencompetitie.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.