Zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Butlerdrive 16 april

Net als vorige week waren er 16 paren en dat is toch een beetje minder dan daarvoor het geval was. De drive werd gespeeld onder de kundige leiding van wedstrijdleider Jos Muller. De eerste plaats was er voor Harry Dabekaussen en Onko Jan Gelling die het mooie aantal van 51 plus imps wisten te scoren en dat was ruim genoeg. Op de tweede plaats de winnaars van vorige week, Marianne Linden en Rein van Dijk die het deze keer met 33 imps moesten doen. Op de derde plaats Fred Ermers en Mark van Dijk met +21 wat natuurlijk niet verkeerd is voor een niet ingespeeld paar. Vierde worden Arie van Rooijen en Jef Ramaekers met 16 imps in de plus en op de vijfde plaats zien we Rinus Koppers met Kay Huijnen die op 14 imps uitkwamen.

Clubdrive 13 april

Met wedstrijdleider May Hol liep de avond weer soepeltjes. Er waren liefst 38 paren die allemaal probeerden te winnen maar er is maar 1 paar die zoiets bij de BC Mijnstreek voor elkaar krijgt. Rob van Wel en Mark de Meer scoren een voor hun magere 66,32% maar dat was meer dan voldoende om voor de zoveelste keer achter elkaar het goud te krijgen omgehangen. De tweede plaats is er voor John Herstein die met Wim Gielen speelde, 61,57%. Nummer 3 en het laatste paar boven de 60% zijn Harry Dabekaussen vanaf het strand in Cadzand en Onko Jan Gelling vanuit Urmond met 60,65%. De 4e plaats is een mooie prestatie van Ger Spijkers en Jan Bakx met 58,80% en vijfde worden Henk Rhebergen en Jan Habets met 57,41%.

Startersdrive donderdag 8 april

Het was alweer de vierde keer dat er online een drive werd georganiseerd waar alleen op uitnodiging aan deelgenomen kon worden.Als wedstrijdleider was zoals bij elke startersdrive Jos Muller aanwezig. Nieuwe winnaars dit keer in de drive die met 12 paren werd gespeeld. Het waren Elly Nieuwenhuis en Martien Conjaerts die met een mooie score van 62,50% wisten te winnen. Op de tweede plaats gedeeld zien we Elly Reumkens en Frits vd Kolk en Rob Geenen en Ella Deusings met 57,92%. Een dure avond voor de penningmeester die 4 zilveren medailles moet gaan betalen.Vierde worden Angelique Hinssen en Marjan Specker met 54,17% en de vijfde plaats tot slot was voor Hester Steenbergen en Hub Smeets met 52,08%.

Paasdrive 30 maart

De wedstrijdleider die vanavond de eieren mocht verdelen was Henk Rhebergen en net als altijd liepen de zaken weer als vanouds. Het is al vaker gezegd maar er staat de laatste weken geen maat op Rob van Wel en Mark de Meer. Weer worden ze winnaar en weer is het een duizelingwekkende score. Maar liefst 72,86% scoorden de heren. Op de tweede plaats, op ruime afstand maar wel nog met 61,51% zien we Theo van der Putten en Fred Ermers die naast de eieren grepen maar qua bridge toch een goede avond hadden. Derde Harry Dabekaussen en Onko Jan Gelling die als laatsten boven de 60% wisten te blijven, 60,36%. Op de vierde plaats Bruno Jans en Emile Jeurissen met 59,18% en vijfde worden Marianne Linden en Rein van Dijk met 57,54%. Prijzen zijn er voor de nummer 1, Rob van Wel en Mark de Meer, Mark van Dijk en Kay Huijnen die het dichtst bij 52,50% zaten, John en Fran Dolmans die het dichtst bij de 50% kwamen, Wim Scholten en Ben Boesveld die het dichtst bij de 47,5% scoorden en de voorlaatsten, Eva Jansen en Jaques Pasmans.

Harry is na zijn kort verblijf in Cadzand Bad weer helemaal uitgerust en operationeel. De tussenstanden zijn bijgewerkt.

De eindstand paren van maart: Op ruime afstand wordt Rob van Wel eerste in de A-groep met 68,64% gemiddeld. De B-groep is een prooi voor het echtpaar Smets met 53,51% gemiddeld. Elly Reumkens wint de C-groep (53,46%) net voor Frits vd Kolk met 51,72%

De Butler eindstand voor de maand Maart is bekend. De A-groep werd gewonnen door Emile Jeurissen met een gemiddelde van 47 imps en dat was 1 imp meer gemiddeld dan Rob van Wel. De B-groep was een prooi voor Huub Porankiewicz met een gemiddelde van 9 imps. Net voor Ton vd Broek en Henri Giesen met +5. De C-groep tenslotte werd gewonnen door Elly Reumkens en Frits vd Kolk.

Klik hier voor de actuele stand van de butler competitie.
Klik hier voor de stand van de parencompetitie.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.