Zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubdrive donderdag 19 augustus

Het blijft slapjes in de zomermaanden met 12 paren die het tegen elkaar wilden opnemen. Winnaars werden Arie van Rooijen en Wim Forster met 65%. Op de tweede plaats Hans van Aernsbergen en Emile Jeurissen met 61,25%. Derde, met bijna 60 Annelien en Lucien Smets (59,58%). Op de vierde plaats eindigden Jos Muller en Paul Custers met 52,92% en als gedeelde vijfde noteren we Henri Giesen en Ton van den Broek en Lian van den Broek en Annie Wijnen met 51,67%.

"Live" Clubdrive 17 augustus

Aan het begin van de avond werd stilgestaan bij de coronamaatregelen en de noodzaak van handen reinigen, afstand houden en de regels voor toiletbezoek. Onder leiding van Hary Dabekaussen speelden 19 paren in 2 lijnen. Tijdens het spel ontstonden opnieuw technische problemen met de bridgemates. In een testopstelling wordt deze week geprobeerd dit probleem op te lossen. Het nog niet zo lang geleden gevormde nieuwe paar Paul Custers en Jos Muller won de A-lijn met een score van bijna 60%. Naar verluidt gaat dit koppel komend seizoen voor Limburgia 4 spelen, wat vermoedelijk een versterking van dit team betekent. De 2e plaats was met een neuslengte voorsprong (53 om 52%) voor Hinssen/Hol, dank zij hun goede score in de laatste ronde tegen de nummer 3: Erik Smans en Rob van Wel . De B-lijn werd gewonnen door Lydia Heuvelmans en Ger Spijkers (61%), voor Angélique Hinssen en Marjan Specker (57%) en Martien Conjaerts en Elly Nieuwenhuis.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.