Zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubdrive 2 maart

De wedstrijdleiding was deze avond in handen van Huub Porankiewicz. Vanavond weer eens een eerste plaats voor Rob van Wel die met Mark de Meer speelde. Ze haalden de mega score van 73% en daar kwam verder natuurlijk niemand bij in de buurt. De enigen die ook nog meer dan 60% wisten te scoren waren Lian vd Broek en Annie Wijnen die 61,53% bij elkaar wisten te kaarten. Een mooie tweede plaats werd hiermee verdiend. Op de derde plek met 58,68% zien we Ed Philipsen met partner Hans Boer en op de vierde plaats, kort daarachter, Onko Jan Gelling en Harry Dabekaussen met 57,44%. De vijfde plek is voor Jan Habets en Henk Rhebergen met 54,83%.

Butler drive 26 februari

We speelden met 23 paren en de wedstrijdleider was de immer relaxte Onko Jan Gelling. Het was dan ook een bijzonder rustige avond op WL gebied. Het leek er op dat de winnaars Rob van Wel en Henk Gooijen zouden worden maar helaas voor hen gooide spel 23 flink wat roet in het eten. Ze verloren daar 10 imps omdat hun opponenten als een van de weinige paren 3SA wisten te maken. Hierdoor moeten ze met plaats twee genoegen nemen. Degenen die profiteerden waren Henk Rhebergen en Jan Habets die aan 0 imps op de laatste 3 spellen genoeg hadden voor een fraaie 1e plaats met 3 imps meer, +55. Op de derde plaats, op eerbiedige afstand Emile Jeurissen met invaller Bruno Jans met 33 imps. Plek 4 is er voor Marianne Linden en Rein van Dijk ( de tegenstanders van Rob en Henk op spel 23) met 29 imps en de vijfde plaats gaat naar Natascha Souren en Tina Heins met +28.

Bijzondere drive donderdag 11 februari

Het was de tweede keer dat er online een drive werd georganiseerd waar alleen op uitnodiging aan deelgenomen kon worden. Als wedstrijdleiders waren Harry Dabekaussen en Jos Muller aanwezig. En net als de eerste keer waren de winnaars van deze avond Ella Deusings en Rob Geenen met een score van 61,23%. Weliswaar zo'n 4% minder dan de eerste keer dus er is hoop voor de andere paren om het gat de volgende drive te gaan dichten. En ook net als de eerste drive is de tweede plaats er voor Hester Steenbergen en Hub Smeets met 57,01%. Het brons was ditmaal voor Marjan Specker en Angelique Hinssen die het een paar plaatsjes beter deden dan de vorige keer met 56,87%. Op de 4e plek vinden we Henri Giessen en Martien Conjaerts met 54,72% en vijfde worden May Hol en Paul Hinssen met 53,75%.

De totaalstand voor maart is natuurlijk gelijk aan de eindstand van de eerste avond.

Ook de eindstand in de butler is bekend. Eerste in de A-groep zij Henk Rhebergen en Jan Habets geworden. In de B-groep zijn Elly Adams en Yvonne Bijsmans bovenaan geeindigd. In de C-groep nog steeds helaas weinig deelnemers (en Butler kan zo mooi zijn). Winnaars zijn hier Elly Reumkens en Frits van de Kolk

De eindstand paren van Februari is hier te vinden In groep A werd harry Dabekaussen de winnaar met een gemiddelde van 62,62%. In de B-groep waren Elly Adams en Yvonne Bijsmans de sterksten met 53,93% en de C-groep werd gewonnen door Elly Nieuwenhuis en Martien Conjaerts met 48,81 en 48,49% respectievelijk.

Klik hier voor de actuele stand van de butler competitie.
Klik hier voor de stand van de parencompetitie.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.