Zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubdrive 22 juni (Zomerdrive)

Er werd gespeeld in 2 groepen. De A-groep werd gewonnen door Hans van Aernsbergen en Emile Jeurissen die dankzij een uitstekende laatste tafel tot 59,91% kwamen. Dat was net voor Hans Boer en Ed Philipsen met 57,92%. Derde in de A-groep werden Anne Goltstein en Nelly Voesten met 56,24%. Jef Ramaekers en Wim Forster wonnen, net als de nummer 1, een cadeaubon omdat ze met 50,01% het dichtst bij de 50% zaten. In de B-groep ging de overwinning en een cadeaubon naar Ella Deusings en Rob Geenen met 58,40%. Op de tweede plek zien we Angelique Hinssen en Marian Specker met 54,74%. Op de derde plek Hannie Steinbusch en Rebecca Eggels met 54,53%. Een cadeaubon is er ook voor Frits vd Kolk en Elly Reumkens die met 49,92% het dichtst bij de 50% zaten.

Butlerdrive 18 juni

Dit keer waren we met 14 paren met Frans Ausems als wedstrijdleider. Grote winnaars vanavond waren Tina Heins en Natascha Souren die 52 imps dik in de plus scoorden. En dat was net voor Onko Jan Gelling en Harry Dabekaussen die met +48 imps de tweede plaats bezetten.Derde werden Jan Habets en Henk Rhebergen met 26 imps. Vierde Hans van Aernsbergen en Emile Jeurissen met +13 en op de vijfde plaats zien we Joop Brasse met Kees vd Horst met +11.

Startersdrive donderdag 10 juni

Het was de zesde keer dat er online een drive werd georganiseerd waar alleen op uitnodiging aan deelgenomen kon worden.Wedstrijdleider was zoals bij elke startersdrive Jos Muller. Winnaars dit keer, en wel met grote overmacht, werden Paul en Angelique Hinssen met de zeer fraaie score van 67,19%. Op ruime afstand, met 54,69% zien we Hub Smeets en Hester Steenbergen op de tweede plaats. Het brons is deze keer voor Kay Huijnen en Peter Toussaint die 53,13% weten te scoren. Vierde Hub Steinbusch en Henk Geilen met precies 50% en vlak daarachter Marijke Logister en Elly Nieuwenhuis op plek vijf.

Doordat we in groepen zijn gaan bridgen werken we niet meer met een maandgemiddelde.Beneden kunt u de uitslagen en de promoties en degradaties bekijken.In principe degraderen de laatste twee paren van de A en de B groep.

Klik hier voor de stand in juni van de butler competitie.
Klik hier voor de parencompetitie.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.