Clubavond 18 februari.

We speelden deze avond in 2 groepen van 14 paren. De beginnersgroep bestond weer uit 9 paren met dus helaas een stilzit.

A-groep.

In de A-groep zijn het dit keer Harry Dabekaussen en Paul Meys die met plek 1 aan de haal gaan; ze komen tot een score van 64,13%. En dat is iets meer dan nummer twee, Onko Jan Gelling en Rob van Wel, die 62,22% scoren. Dan valt er een gaatje naar plaats drie en die is voor is voor Diny van de Haar en Mark van Dijk met 57,61%. Met 53,06% worden Anne Goltstein en Nellie Voesten vierde. Elly van de Haar en Jan Habets nemen met 52,19% plek vijf voor hun rekening.


B-groep.

In de B-groep noteren we stevige scores voor de nummers 1 en 2. Marianne en Huub Porankiewicz nemen met 65,97% de eerste plek voor hun rekening. Peter Bovens en Hans Versteijnen moeten met 64,24% genoegen nemen met plek twee. De derde plaats is met 58,33% voor Tiny Balk en Lydia Heuvelmans. Dan zien we een minimaal verschil tussen de nummers 4 en 5. Met 53,82% worden Paul Hinssen en May Hol vierde en met 53,47% worden Karin Goevaers en Margot van Woensel vijfde.

De beginnersgroep.

In de beginnersgroep is de eerste plaats, zoals wel vaker, voor Elly Nieuwenhuis en Martien Conjaerts met 64,17%. De gelegenheids combinatie Elly Reumkens en Rinus Koppers wordt met 63,33% tweede, normaal een score waarmee je eerste wordt. Marij Arts en Hannie Gommans worden met 59,20% derde. En de vierde plaats is met minimale achterstand voor Marijke en Harry Logister met 59,09%. Anneke Blokzijl en Henk Geilen worden vijfde met 57%.


Externe 4tallen hoofdklasse.

In de Hoofdklasse zet Mijnstreek 1 (Hans van Aernsbergen en Emile Jeurissen met Fred Ermers en Theo van der Putten) de opmars door. Tegen koploper VM2 werd met 16,11 - 3,89 gewonnen. Ze klimmen naar pLaats twee en zelfs plek 1 is weer in zicht. De achterstand bedraagt nog maar 2,89 VP's.
Mijnstreek 3 Frans Ausems en Math Crombag met Mark van Dijk en Jos Muller deed wat het moest doen en dat is ruim winnen van VM4; het werd 18,57 - 1,43. Ze blijven daarmee tweede, maar de achterstand is niet kleiner geworden en blijft ruim 4 VP's. Helaas kon Mijnstreek 2 (Elly en Hank Rhebergen met Ed Philipsen en Hans Boer) onze clubgenoten niet helpen; tegen koploper VM1 werd met 18,82 - 1,18 verloren.

Externe 4tallen 1e klasse.

Mijnstreek 4 (Sjef Ramaekers en Arie van Rooijen met Dollie Degenkamp en Paul Hinssen) won met 15,54-4,46 van Coriovallum 1; ze blijven op de tweede plaats staan. Ze verkleinen de achterstand op nummer 1 tot ongeveer 5,5 VP's; er is nog hoop. Mijnstreek 6 (Lian van den Broek en Annie Wijnen met Joop Brasse en Kees van der Horst) boekte met 10,99 - 9,01 een kleine overwinning tegen VM5. Ze klimmen naar plek drie.
In de 1e klasse was Mijnstreek 5 (Elly Adams met Yvonne Bijsmans en Karin Goevaers met Helena Werker ) al uitgespeeld en kampioen.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.