A-groep, eerste avond van de lenteparencompetitie 10 maart.

In de A-groep noteren we liefst 5 scores van meer dan 60%. Met 69,78% komen Harry Dabekaussen en Paul Meys uitstekend uit de startblokken. De score van 66,04% van nummer twee Onko Jan Gelling en Rob van Wel, is normaal ruimschoots voldoende voor plaats 1, maar niet deze keer. Elly van de Haar en Jan Habets scoren op plek drie 61,23%. Dan zien we een minimaal verschil tussen de nummers 4 en 5. Math Crombag en Frans Ausems nemen met 60,17% plek 4 voor hun rekening en Hans Boer en Ed Philipsen worden met 60,14% vijfde.

B-groep, eerste avond van de lenteparencompetitie 10 maart.

Ook in de B-groep noteren we een aantal scores van meer dan 60%. Met 66,17% worden Lian van den Broek en Annie Wijnen eerste. De gelegenheidscombinatie Karin Goevaers en Peter Toussaint worden met 61,92% tweede en doen goede zaken. Ook Elly Adams en Yvonne Bijsmans zullen tevreden terugkijken op deze eerste avond; zij komen tot een score van 61,17%. Dan valt er een gaatje naar nummer 4, Peter Bovens en Hans Versteijnen, de heren scoren exact 56%. Nummer 5, Odie en Jo Rademacher scoren 53,92%.

C-groep, eerste avond Lenteparencompetitie 10 maart.

In de C-groep gaat de winst naar Mieke Bouwman en Rinus Koppers met een score van liefts 70,29% en dat mag je een prachtige score noemen. Het is tevens de hoogste score va de avond. De tweede plek, op behoorlijke achterstand maar nog steeds met een mooie score, is voor Elly Reumkens en Frits van de Kolk met 60,58%. Plek drie gaat naar de gelegenheidscombinatie Anneke Blokzijl en Henk Geilen met 59,17%. Eva Jansen en Jacques Pasmans worden vierde met 52,75%. En plek vijf is voor de dames Marij Arts en Hannie Gommans met net niet het gemiddelde.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.