28 paren schuiven deze avond aan. De (strenge) wedstrijdleider was Emile. En zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubavond dinsdag 11 augustus.

Ze hebben het een paar keer laten afweten, maar deze dinsdag zijn Onko Jan Gelling en Rob van Wel met 61,93% weer spekkopers. Op plek twee zien we met 60,88% Ben Boesveld en Wim Scholten. Plek drie is op minimale afstand voor Hans van Aernsbergen en Eddy Philipsen; deze combinatie komt tot 60,32%. Annelien en Lucien Smets halen net geen 60%; op plek vier komen ze tot 59,67%. De vijfde plek is met 57,87% voor de dames Naae Goltstein en Nelly Voesten.

Deze keer zien we weer de nodige beginnersparen aan de start; Elly Nieuwenhuis en Martien Conjaerts komen als beste uit de bus met bijna het gemiddelde. Tot slot houdt Harry nog een totaalstand bij van de verrichtingen op onze digitale clubavonden; de details vindt u hierna. We hebben een totaalstand voor de parenwedstrijd en een totaalstand voor de butler wedstrijd.

Klik hier voor de actuele stand van de butler competitie.
Klik hier voor de stand van de parencompetitie is nog niet binnen.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.