A-groep Herfstparencompetitie 5 november.

De eerste avond van de herfstparencometitie kende in de A-groep toch wel een verrassende uitslag. De nieuw gevormde combinatie Frans Ausems en Math Crombag kwam met een score van 63,57% voortvarend uit de startblokken. Zij zijn in elk geval de eerste koplopers. Ook op plek twee vinden we een verrassing. De gelegenheidscombinatie Helena Werker en Kees van der Horst nemen deze plek met 59,58% voor hun rekening. Op plek drie de gevestige orde in de personen van Harry Dabekaussen en Paul Meys, zij scoren 52,83%. Met geringe achterstand zien we op plaats vier Elly van de Haar en Jan Habets met 52,58%. De vijfde plek is voor, ook alweer een nieuwe combinatie, Dries Ausems en Hans Frohn met 51,25%.

B-groep Herfstparencompetitie 5 november.

In de eerste In de B-groep slaan Annelien en Lucien Smets meteen hun slag met een score van 61,61% en de daarbij behorende eerste plek. Op een fraaie tweede plaats eindigen Marianne en Huub Porankiewicz met 60,94%. Met 57,59% worden Natasja Souren en Til Vandeberg derde. Diny van de Haar en Tina Heins doen ook goed mee bovenin; met een score vn 55,13% worden ze vierde. Ria Hillen en Bertie Schuier worden met 52,90% vijfde.

\

Beginnersgroep 5 november.

Bij de beginnersgroep hadden we dit keer 8 paren. De combinatie Henk Geilen en Jo Lenzen ging het best van start, zij scoorden 57,20%. Op enige afstand worden Marijke en Harry Logister tweede met 52,67%. De gelegenheidscombinatie Brigitte Grootjans en Elly Reumkens worden met 51,42% derde.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.