Zomer competitie ronde 2, A-groep.

In de A-groep speelden we met 8 paren en dat houdt niet over. Elly en Henk Rhebergen hadden daar geen boodschap aan, zij wonnen deze zitting met 59,52%. Math Crombag en Emile Jeurissen worden met 57,14% tweede en dat is tevens voldoende om plaats 1 totaal in te nemen. Harry Dabekaussen en Paul Meys worden met 53,57% derde. Vierde worden Jef Ramaekers en Arie van Rooijen met 51,79. Plek vijf wordt met 48,21% gedeel door Hans van Aernsbergen en Rob van Wel en Natasja Souren en Til Vanderberg. Tweede in de totaalstand zijn Onko Jan Gelling en Rob van Wel en op plaats drie vinden we Elly En Henk Rhebergen terug.

Zomer competitie ronde 2, B-groep.

In de B-groep noteren we een nummer 1 met een heel stevige score. Deze eer komt met 66,07% toe aan Odie en Jo Rademacher. Helena Werker en Dries Ausems worden met 55,71% tweede. Paul Hinssen en May Hol worden met 55% derde. Plek vier is voor Jan Bakx (fijn dat hij weer terug is) en Ger Spijkers met 53,93%. De vijfde plaats is met 52,86% voor Marly van Oosterhout en Salvatore Canu. In de totaalstand gaan Helena Werker na twee goede zittingen aan de leiding. Tweede totaal zijn Odie en Jo Rademacher na hun goede score deze avond. Plek drie totaal is voor Jan Bakx en Ger Spijkers.

Beginnersgroep 9 juli.

Bij de beginners hebben we met 9 paren helaas een stilzit. Elly Nieuwenhuis en Martien Conjaerts scoren alweer prima met 65,29% en dat is ruim voldoende voor de eerste plaats. Marian Bloemen en Bertien Vinders (met Hannie Gommans als goede reserve) worden tweede met 57,97%. De derde plaats is voor Eva Jansen en Jacques Pasmans met 51,67%. Brigitte Grootjans en Marie Jose Kelleners scoren 51,23% en dat is voldoende voor de vierde plaats. De vijfde plaats is voor Rebecca Eggels en Henk Geilen met net niet het gemiddelde. Elly Nieuwenhuis en Martien Conjaerts gaan stevig aan de leiding in de totaalstand. Rebecca Eggels en Henk Geilen volgen op plek twee. Eva Jansen en Jacques Pasmans nemen plek drie voor hun rekening.


Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.