Lenteparen 19 maart, A-groep.

In de A-groep kunnen we in de top forse scores noteren. Elly van de Haar en Jan Habets worden met 67,26% eerste. Rob van Wel wordt met gelegenheidspartner Hans van Aernsbergen tweede met 65,18%. En ook nummer bij drie, Math Crombag en Emile Jeurissen, begint de score met een 6; de heren komen tot 61,01%. Dan valt er een flink gat naar plek vier en die is met 52,68% voor Elly en Henk Rhebergen. De vijfde plaats is voor Frans Ausems en Hans Frohn met 52,38%.

Lenteparen 19 maart, B-groep.


In de B-groep zien we ook al een forse score voor de winnaars Freek Groenewegen en Huub Hanssen; ze eindigen met 64,96% op een fraaie eerste plek. Tweede met 58,25% worden Annelien en Lucien Smets, met Dollie als invalster voor Lucien. Tiny Balk en Lydia Heuvelmans worden met 56,56% derde. Dan valt er een gaatje naar de vierde plek en die is met 51,03% voor Anne Goltstein en Nellie Voesten. Plaats vijf is voor Marianne en Huub Porankiewicz met 50,67%.

Lenteparen 19 maart, C-groep.


In de C-groep zien we wat gematigdere scores. Met 54,76% steken Fran en John Dolmans iedereen de loef af. Op plaats twee eindigen Salvatore Canu en Dries Linssen met 51,19%. Plaats drie wordt gedeeld door Angelique Hinssen en Marjan Specker en Paul Hinssen met May hol; hun score bedraag 50,60%. Dat betekent in elk geval feest in huise Hinssen! Plek vijf is een prooi voor Ria Hillen en Bertie Schuier met bijna het gemiddeld.


Lenteparen 19 maart, D-groep.

In de beginnersgroep gaan Marijke en Harry Logister met de winst aan de haal, hun score bedraagt 58,13%. Eva Janssen en Jacques Pasmans worden met 57,88% tweede. De derde plek is voor Hannie Gommans en Harry Storcken met 53,50%. Jo Lenzen en Martien Conjaers worden vierde met 53,44% en de vijfde plaats wordt door Riet en Leo Berghout ingenomen met 49,94%.


Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.