We waren vandaag met 34 paren en we zagen een nieuwe wedstrijdleider die de touwtjes stevig in handen had, Henk Rhebergen. En zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubavond dinsdag 27 oktober.

Winnaars zijn het gelegenheidspaar Harry en Jan met de fraaie score van 66,53%. Tweede plek voor het sterrenpaar Rob en Onko Jan met net boven de 60%. Derde plek dit maal voor Mark en Jos met 58,59%. Op de vierde plek zien we Frans en Math daar nipt achter met 58,21%. Plaats 5 tenslotte was er voor Wiet en John met weer 1 honderdste minder, 58,20%.


De totaalstand voor de parencompetitie en voor de butler competitie over de maand oktober vindt u hieronder.

Klik hier voor de actuele stand van de butler competitie.
Klik hier voor de stand van de parencompetitie.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.