Tweede ladder avond A-groep

Voer voor psychologen, dat is het. In de hoofdklasse wil het maar niet lukken, maar op de clubavond scoren Math Crombag en Emile Jeurissen steeds goed. En dat doen ze ook deze avond. Met 59,82% worden ze eerste. Op gepaste afstand worden Harry Dabekaussen en Paul Meys met 54,91% tweede. Op plek drie komen we Marianne en Huub Porankiewicz tegen met 53,13%; een plaats die ze overigens moeten delen met de gelegenheidscombinatie Diny van de Haar en Frans Ausems die eveneens 53,13% scoren. De gedeelde vijfde plaats is voor Hans Boer en ed Philipsen en voor Cor Jansen en Peter Toussaint.

Tweede ladder avond B-groep

Door een dwaling tijdens de eerste ladder avond waren Onko Jan Gelling en Rob van Wel in de B-groep beland. Dat hebben ze meteen even goed recht gezet door met 73,21% eerste te worden. Paul Hinssen en May Hol worden met 58,21% tweede. Elly en Henk Rhebergen worden derde met 56,25%. Mark van Dijk en Jos Muller vinden we terug op de vierde plaats met 55%. En ook Helena Werker en Dries Ausems weten zich met 52,50% prima te redden in dit gewel.
Door hun monsterscore van deze vond nemen Onko Jan Gelling en Rob van Wel meteen de koppositie over. Match Crombag en Emile Jeurissen volgen op plaats twee en Harry Dabekaussen en Paul Meys completeren het podium op plek drie.

Beginnersgroep 15 oktober.

Elly Nieuwenhuis speelde dit keer met Marie Jose Kelleners en ook nu wist ze samen met Marie Jose plek 1 te bemachtigen; hun score bedroeg 62,61%. Mieke Bouwman en Rinus Koppers worden met 59,38% tweede. Op plaats drie komen we Elly Reumkens en Frits van de Kolk tegen met 53,54%. Hannie en Hub Steinbusch worden met 52,27% vierde.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.