Vanavond was Henk Rhebergen voor de tweede keer de WL. De 36 paren die er aanvankelijk waren werden door verbindingsproblemen helaas gereduceerd tot 35 maar voor de rest waren er geen problemen te noteren. Zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubavond dinsdag 1 december

De eerste plaats is er voor Harry Dabekaussen en Paul Meys die een gestage opmars wisten te verzilveren met 62,88%. Op de tweede plaats ook mannen die we af en toe in de top zien, namelijk Onko Jan Gelling en Rob van Wel die het ditmaal net moesten afleggen, 61,25%. Derde plek voor Anne Goldstein en Nelly Voesten die op de laatste tafel gehakt maakten van hun tegenstanders, 60,95%. Op de vierde plaats zien we Ed Philipsen met Hans Boer terug die 57,10% scoren en op plek 5 met slechts vierhonderdste minder Wim Scholten met Ben Boesveld, 57,06.


De nieuwe totaalstand voor de parencompetitie en voor de butler competitie over de maand december is gelijk aan de uitslag van vanavond.

Klik hier voor de actuele stand van de butler competitie.
Klik hier voor de stand van de parencompetitie.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.