We zijn met 18 paren op deze butler avond. Harry was "in charge". En zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubavond vrijdag 10 juli.

Wat waren de bijzonderheden deze keer: Een vrijwillig geboden 3SA die 7 down ging en een hand van 0 punten met een 7 als hoogste kaart; maar daar had je er dan wel 3 van. Mark van Dijk en Jos Muller mochten deze keer op de hoogste trede plaatsnemen. Ondanks een drmatische laatste ronde, eindigden ze toch nog met +60. Paul Meys en Rob van Wel worden op eerbiedige afstand tweede met +32. Plek 3 was voor Dries Ausems en Huub Porankiewicz met +29. Hans van Aernsbergen en Emile Jeurissen belanden deze keer naast het podium. Op plek 4 komen ze tot +20. En de 5e plek tenslotte is voor Joop Brasse en Kees van der Horst met +18.

Met Elly Reumkens en Frits van der Kolk als enig beginnerspaar waren ze meteen de beste.

Tot slot houdt Harry nog een totaalstand bij van de verrichtingen op onze digitale clubavonden. We hebben een totaalstand voor de parenwedstrijd en een totaalstand voor de butler wedstrijd.

Klik hier voor de actuele stand van de butler competitie.
Klik hier voor de stand van de parencompetitie is nog niet binnen.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daar kiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.