Interne 4tallen, wedstrijdronde 3.

In de derde ronde komen we al stevige potjes tegen. Zo moest koploper Team Heijermans (Onko Jan Gelling en Rob van Wel met Harry Dabekaussen en Paul Meys) het opnemen tegen runner up Heemkunde (Elly en Henk Rhebergen met Math Crombag en Emile Jeurissen). Heijermans trok met 16-4 aan het langste einde. ArielWit (Arie van Rooijen, Ellen van Neerven, Wim Forster en Tina Heins) leed met 14-6 een nederlaag tegen Sans Fred (Elly van de Haar en Jan Habets met Mark van Dijk en Theo van der Putten). Team Dolmans (Fran en John Dolmans met Monique Bovens en Anita meys en Salvatore Canu, met dit keer de combinatie Bovens-Meys) kon het niet bolwerken tegen De Winkbulle, het werd 15-5 voor laatst genoemd team. En team HOBO (Hans Verstijenen - Peter Bovens en Paul Hanssen en May Hol) ging met 18-2 onderuit tegen team Boer (Hans Boer en Ed Pilipsen met Annie Ubaghs en Louis Cordewener). En tot slot was er de wedstrijd tussen De laatste slag De laatste slag (Annelien en Lucien Smets met Tiny Balk en Lydia Heuvelmans) en Eigenwijs (Lian van den Broek met Annie Wijnen en Kees van der Horst met Joop Brasse). Beide teams deelden de punten gebroederlijk met 10-10.

Interne 4tallen, wedstrijdronde 4.


In de tweede zien we alweer een klapper. Team Heijermans (Onko Jan Gelling en Rob van Wel met Harry Dabekaussen en Paul Meys) moest het opnemen tegen Sans Fred (Elly van de Haar en Jan Habets met Mark van Dijk en Theo van der Putten). En ook zonder Fred werd team Heijermans met 14-6 aan de zegekar gebonden. ArielWit (Arie van Rooijen, Ellen van Neerven, Wim Forster en Tina Heins) tegen Heemkunde (Elly en Henk Rhebergen met Math Crombag en Emile Jeurissen). Heemkunde ging mede door een onfortuinlijke verzaking in het team AriElWiT er met een 12-8 overwinning vandoor. De laatste slag (Annelien en Lucien Smets met Tiny Balk en Lydia Heuvelmans) kwam in de tweede ronde in actie tegen Boer (Hans Boer en Ed Pilipsen met Annie Ubaghs en Louis Cordewener). De laatste slag won met 12-8. Team De Winkbulle (Helena Werker en Dries Ausems met Yvonne Bijsmans en Elly Adams) leed met 15-5 een nederlaag tegen team HOBO (Hans Verstijenen - Peter Bovens en Paul Hanssen en May Hol).

In de driehoeks wedstrijd deed team Nooit Niks (Natasja Souren en Til Vandeberg met Anne Goltstein en Nellie Voesten) goede zaken door twee keer ruim te winnen. Team Trust (Odie en Jo Rademacher en Mia Michiel met Frans Roecx) verloor met 19-1 en team Bold and Beautifull (John Herstein en Louis Thijsssen met Frans Ausems en Hans Frohn) had met 13-7 het nakijken. De wedstrijd tussen Trust en Bold en Beautifull ging met 19-1 naar BenB.

Na de eerste twee ronden blijft team Heijermans (Onko Jan Gelling en Rob van Wel met Harry Dabekaussen en Paul Meys) aan de leiding met 55 VP. De voorsprong op twee nummers twee, team Sans Fred (Elly van de Haar en Jan Habets met Mark van Dijk en Theo van der Putten) en team Nooit Niks (Natasja Souren en Til Vandeberg met Anne Goltstein en Nellie Voesten) is echter maar 3 VP. Kortom het wordt pas volgende week duidelijk hoe de finale avond er uit ziet.

Vrije lijn/beginnersgroep 14 mei.

In de vrije lijn was het weer een combinatie van de beginners en de paren die niet in de 4tallen speelden. Dit keer was het een paar uit de beginnersgroep dat er met de eer vandoor ging. Marijke en Harry Logister tekenen voor deze prestatie met een score van 61,25%. Tweede werden Marianne en Huub Porankiewicz met 59,50%. Plek drie is voor Ria Hilllen en Bertie Schuier met 56,25. Op plaats vier zien we het tweede beginners paar; Rebecca Eggels en Henk Geilen komen tot een score van 55,83%. Ella Deusings en Rob van Geenen worden met 55,42% vijfde.


Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.