Ondanks het mooie weer waren er 36 paren. Deze keer was het de vuurdoop van Jos als wedstrijdleider en dat ging verder ook zonder problemen. En zoals steeds op onze clubavonden via internet, spelen we in 1 groep volgens het Zwitsers systeem. Dat betekent dat de eerste ronde willekeurig wordt ingedeeld en vervolgens speelt 1 tegen 2, 3 tegen 4, etc; hierdoor komt u veelal tegen een paar van vergelijkbare sterkte. De enige beperking is dat u niet twee keer tegen hetzelfde paar kunt spelen.

Clubavond dinsdag 2 juni.

Weinig spanning aan de top deze keer. Met twee vingers in de neus winnen Onko Jan en Rob met 75,55%. Tina Heins en Natasja Souren worden tweede met ook nog een prima score van 61,35%. En ook nummer drie, de gelegenheids combinatie Mark van Dijk en Fred Ermers, scoren nog boven de 60, zij komen tot 60,11%. Jef Ramaekers en Arie van Rooijen scoren 58,20% op de vierde plaats. Frans Ausems en Math Crombag scoren 56,42% en komen daarmee op plek vijf.

Henk Geilen en Hub Steinbusch scoren 50,10% en zijn daarmee het beste beginners paar.

Tot slot houdt Harry nog een totaalstand bij van de verrichtingen op onze digitale clubavonden. Klik hier voor de actuele stand.

Om al uw verrichtingen nog een keer terug te kijken, gaat u naar naar de step portal (stepbridge.nl). Daarkiest u voor de optie "Portaal"en daar moet u inloggen met uw step account. U krijgt dan het volgende te zien.Onder aan de afbeelding ziet u staan: "Laatste 10 clubsessies". Klik op een van de datums en u krijgt de uitslag van die sessie. Dat ziet er als volgt uit.En nu kunt u op een willekeurig paar klikken om hun verrichtingen te bekijken.

Uitslagen

Voor details van deze en voorgaande zittingen: klik hier. U komt op een speciale voorziening van de NBB. Klik op de optie "Uitslagen" in het linker menu en vervolgens op de wedstrijd waarvan u de uitslag wilt bekijken. Bij een competitie kunt u de details van een zitting bekijken door op de datum bovenin te klikken. U kun uw persoonlijke scores bekijken door op de namen van uw paar te klikken. Als u nu op een spelnummer klikt, dan krijgt u de spelverdeling te zien met de resultaten van alle deelnemers!! Leuk toch ?

Ook parencompetities en losse ladderwedstrijden die afgelopen zijn kunt u via "uitslagen NBB" bekijken.